Voor studenten

Van Probleem Naar Prestatie, in 6 stappen naar een praktijkopdracht.

Waarschijnlijk wil jij jouw studiepunten halen, het bedrijf waarvoor je de opdracht maakt verder helpen en een goede basis leggen voor jouw carrière.

Het boek ‘Van Probleem Naar Prestatie, in 6 stappen naar een praktijkopdracht’, geschreven door Jan Dik Zegel, helpt je hierbij.

Jan Dik Zegel is al meer dan 10 jaar een betrokken docent aan verschillende hogescholen in Nederland, waaronder de Hogeschool Utrecht en het NCOI.

In 2011 verscheen de eerste titel van Jan Dik Zegel. Dat boek heet Van Probleem Naar Prestatie, afstuderen in hbo-praktijk. Dit boek was specifiek geschreven om hbo studenten te helpen bij het schrijven van hun afstudeeropdracht (scriptie). Het boek heeft al duizenden studenten geholpen bij hun afstudeertraject.

Wat vonden anderen?

Mocht je nog wat overtuiging nodig hebben…

“Het boek geeft helder weer waar je op moet letten tijdens het maken van een afstudeerrapportage. Het boek leest snel en gemakkelijk door.”

“Goed boek om te helpen bij een afstudeeronderzoek, duidelijke en heldere taal om tot een goed eindproduct te komen.”

“Dit is echt een aanwinst als je succesvol wilt afstuderen. Het boek is heel compleet het beschrijft alles van aanpak tot presentatie en geeft ook goede tips voor het behalen van een hoger cijfer.”

Ik heb uw nieuwe boek nu al een week binnen! Proficiat! Het is een super hulpmiddel voor het afstuderen.

Van Probleem Naar Prestatie, in 6 stappen naar een praktijkopdracht

Dit boek leert je dus om methodisch te werk te gaan en resultaten te bereiken, waardoor bedrijven beter gaan presteren. Daarmee laat je zien dat je écht waardevol kunt zijn voor werkgevers of opdrachtgevers.

Onderzoek is niet het hoofddoel van een praktijkopdracht, maar een van de middelen die je moet inzetten om een oplossing voor een bedrijfsprobleem te kunnen ontwikkelen die in de praktijk ook gaan werken.

De inhoud van het boek volgt de 6 stappen die je moet doorlopen voor een optimaal resultaat.

Bestel het boek hier, via Bol.com!